FAMILY DPIM UITM PAHANG EDITION

lubuk informasi dan perbincangan untuk generasi dpim uitm pahang, tidak kira la korang super senior ke, super junior ke...selagi korang pernah menjadi pelajar DPIM, kita alu-alukan kehadiran korang dalam forum ni..apa pun enjoy gathering okey!!

Latest topics

» PERINTIS ITM JENGKA 2003
Tue Apr 13, 2010 11:30 pm by AKI

» salam perpaduan
Mon Feb 15, 2010 9:46 am by irwan

» unity against unity
Fri Oct 09, 2009 6:11 am by CENGKODOK

» my opinion....
Tue Jun 09, 2009 5:02 pm by burnburhan

» contact korang!!
Sat Mar 28, 2009 1:37 pm by emma_darling

» The Now Emma...
Fri Mar 20, 2009 3:54 am by emma_darling

» Short Funny Stories
Fri Mar 20, 2009 3:12 am by emma_darling

» Funny Names
Fri Mar 20, 2009 3:06 am by emma_darling

» JAWATAN KOSONG DI UNIVERSITI PENDIDIKAN SULTAN IDRIS (UPSI)
Tue Mar 17, 2009 8:36 am by zhrbtn


PEJABAT LADANG

   
ForumTopicsPosts
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.

Pengumuman

Pengumuman Umum dan Updates

11PERHATIAN KEPADA...
Sat Feb 28, 2009 7:39 pm
zhrbtn View latest post
No new posts

Kaunter Pendaftaran

Sila daftarkan diri anda pada kaunter pendaftaran supaya identiti anda dikenal pasti oleh Admin Forum.

Moderator: Moderator

12contact korang!!...
Sat Mar 28, 2009 1:37 pm
emma_darling View latest post
No new posts

Main Site/Forum Feedback and Helpdesk

Any Inquiry? Question? Opinion or need some help with the site? Ask here and your questions will be answered.

Moderator: Moderator

00

DEWAN

   
ForumTopicsPosts
No new posts

majlis alumni & reunion

Jom kongsikan ideas and plan korang tentang sesuatu majlis, himpunan, Reunion atau konvoi anda di sini. Maybe ramai yang minat dan ingin turut serta menyertainya. Asalkan perhimpunan anda tidak bertujuan politik atau berbaur kemarahan.

00
No new posts

Selamat Datang and Comment

Korang baru masok? Tahniah!! ni tempat kasik korang buat comment pasal forum ni and ucap selamat pada semua...gunakan sebaik2 nya!!

37salam perpaduan...
Mon Feb 15, 2010 9:46 am
irwan View latest post

STOR

   
ForumTopicsPosts
No new posts

Kerja Kosong

kalau ada maklumat mengenai keja kosong dalam bidang pertanian n perladangan ni..boleh la inform di sini, untuk junior2 korang jugak..

55JAWATAN KOSONG D...
Tue Mar 17, 2009 8:36 am
zhrbtn View latest post
No new posts

BizZone and e-Biz

Korang bergiat dalam bisness? ada sesuatu yang menarik untuk dijual atau satu rangkaian jualan untuk dikongsi bersama? Nyatakan disini, mungkin kengkawan perlukan khidmat korang. Lagipun kengkawan digalakkan untuk support perniagaan kawan lain supaya dapat discount. Hehe

12ternakan komersi...
Mon Mar 09, 2009 5:15 pm
zhrbtn View latest post
No new posts

2nd hand shop

Ada sesuatu yang korang tidak guna dan ingin dijual? Pastikan munasabah dan nyatakan disini. Mungkin ada yang berminat untuk membeli. Pay less get the best!!

00

TAPAK ROLLCALL

   
ForumTopicsPosts
No new posts

Gallery Gambo Kenangan

Kat sini korang leh la post gambar kenangan kat sini...

23unity against un...
Fri Oct 09, 2009 6:11 am
CENGKODOK View latest post
No new posts

Dulu dan Sekarang

Dulu lain skang lain. Dulu bujang skang dah kawin. Haha, maybe ada yang nak kongsi cerita tentang diri sendiri sekarang. Keadaan korang, status korang dan isu2 pekerjaan korang.

11The Now Emma......
Fri Mar 20, 2009 3:54 am
emma_darling View latest post
No new posts

Trivia and Jokes

Korang ada menyimpan cerita-cerita trivia atau cerita pelik yang anda jumpa di internet atau di mana jua? Jom kongsi di ruang ini supaya kengkawan lain juga dapat info baru.

33Short Funny Stor...
Fri Mar 20, 2009 3:12 am
emma_darling View latest post
No new posts

Kenangan DPIM

Special forum untuk korang ceritakan kisah2 menarik korang masa DPIM dulu..xkisah la..waktu2 jd junior ke.. Lagi gempak kalau korang nyer cerita lucu tapi jangan sampai kengkawan masuk sepital pasal perut pecah sebab gelak dah laa..

11PERINTIS ITM JEN...
Tue Apr 13, 2010 11:30 pm
AKI View latest post
No new posts

Music and Entertainment

Forum mencari dan berkongsi lagu yang amat korang minati. Luahan pendapat tentang bidang muzik dan hebahkan konsert2 yang akan berlangsung di tempat korang.

00

AWAIS QARNI

   
ForumTopicsPosts
No new posts

Kuliah Agama

Islam agamaku...kat sini kita leh share pasal agama kita...bagi pendapat dan pandangan yang bernas kerana inilah agama kita yang suci....

22Website islamik ...
Sat Feb 28, 2009 8:47 am
zhrbtn View latest post
No new posts

Tinggal Kenangan

Mari kita sedekahkan Al-Fatihah buat yang telah tiada...Semoga pemergian kengkawan atau keluarga kita dicucuri rahmat oleh Nya...Aminnnnnnn....

00

Statistics

   
Who is online?
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest
Registered Users: None
Legend : [ Moderator ]
Birthdays
Birthdays

No users have a birthday today
Users with a birthday within the next 7 days: CENGKODOK (28)

Forthcoming Calendar linked topics within the next 5 days
CalendarThere are no forthcoming calendar linked topic
Statistics
Statistics

Our users have posted a total of 27 messages

We have 30 registered users

The newest registered user is maiza

Most users ever online was 29 on Mon Jan 31, 2011 12:36 pm



  • New posts New posts
  • No new posts No new posts
  • Forum is locked Forum is locked
Current date/time is Sat Feb 17, 2018 8:13 pm