FAMILY DPIM UITM PAHANG EDITION

lubuk informasi dan perbincangan untuk generasi dpim uitm pahang, tidak kira la korang super senior ke, super junior ke...selagi korang pernah menjadi pelajar DPIM, kita alu-alukan kehadiran korang dalam forum ni..apa pun enjoy gathering okey!!

Latest topics

» PERINTIS ITM JENGKA 2003
Tue Apr 13, 2010 11:30 pm by AKI

» salam perpaduan
Mon Feb 15, 2010 9:46 am by irwan

» unity against unity
Fri Oct 09, 2009 6:11 am by CENGKODOK

» my opinion....
Tue Jun 09, 2009 5:02 pm by burnburhan

» contact korang!!
Sat Mar 28, 2009 1:37 pm by emma_darling

» The Now Emma...
Fri Mar 20, 2009 3:54 am by emma_darling

» Short Funny Stories
Fri Mar 20, 2009 3:12 am by emma_darling

» Funny Names
Fri Mar 20, 2009 3:06 am by emma_darling

» JAWATAN KOSONG DI UNIVERSITI PENDIDIKAN SULTAN IDRIS (UPSI)
Tue Mar 17, 2009 8:36 am by zhrbtn


    PERHATIAN KEPADA SEMUA AHLI

    Share
    avatar
    zhrbtn
    FOUNDER
    FOUNDER

    Number of posts : 11
    Age : 31
    Location : pasir mas + tg karang
    Registration date : 2009-02-25

    PERHATIAN KEPADA SEMUA AHLI

    Post  zhrbtn on Sat Feb 28, 2009 7:39 pm

    Perhatian

    salam, aku nak inform pada korang semua mengenai pendaftaran baru, bagi sesiapa yang masih belum mendaftar di kaunter pendaftaran, sila buat pendaftaran dan bagi sesiapa yang ada kawan yang nak masuk forum xlepas, sila pesan2 kat diorang gunakan email yang sama dengan akaun friendster diorang sebab susah nak trace bila ada org asing. Guna FS senang..okey??

      Current date/time is Tue Apr 24, 2018 8:40 am